tiistai 16. lokakuuta 2018

KahviVehnä V.A.S.P:n uusin tuotejulkistus

Porvoon Paahtimo ja Vakka-Suomen Panimo julkistivat maanantaina 15.10. uuden, aiempaa vahvemman, Paahtimon kahvilla maustetun KahviVehnä -oluen.


Vakka-Suomen Panimon ja Porvoon Paahtimon yhteistyö sai alkunsa kun
Ra­vin­to­loit­si­ja Ant­ti Soi­vio löy­si Vak­ka-Suo­men Pa­ni­mon kah­vis­tou­tin ja eh­dot­ti yh­teis­työ­tä, ravintolajohtaja Linda Pokki muisteli.

Yleensä kahvilla maustetut oluet ovat tummia ja vahvoja stouteja, myyntipäällikkö Janne Mikkola totesi. Usein festareilla ihmetystä asiakkaissa herättää se, että näin vaaleassa oluessa voi maistua kahvi.

Panimomestari Jani Vilpas paljasti kahvilla maustetun oluen valmistusprosessia sen verran, että kahvi lisätään olueen kylmäuuttamalla. Val­mis­tus­me­ne­tel­mä es­tää kah­vi­ras­van pää­ty­mi­sen lopputuotteeseen.

KahviBock ja SuklaaKahvi ovat myös Prykmestar -oluita, joiden valmistuksessa Paahtimon kahvia on käytetty.

Lauantaina 20.10.2018 Paahtimossa vie­te­tään Tap takeover -ta­pah­tu­maa ja silloin hanoista löytyy kaikkiaan viisi erilaista Vakka-Suomen Panimon tuotetta.
Maistelussa oli myös SuklaaKahvi -olut.
Vakka-Suomen Panimon panimomestari Jani Vilpas, myyntipäällikkö Janne Mikkola ja Paahtimon ravintolapäällikkö Anni Salminen.Vaalea kellanruskea meripihkainen väri, hieman samea ulkonäkö. Vaalea vaahto tiivis ja tasainen, kestolta keskinkertainen. Tuoksussa  Porvoon Paahtimossa paahdettuja kahvinpapujen aromi vahvasti läsnä. Suutuntumassa kahvisuus edelleen maistuu, mukaan tulee lisänä vehnäoluelle ominaiset hedelmäiset sävyt. Kahvin hapot ja humalankatkerot pitävät oluen ryhdissä jälkimaun loppuun saakka. KahviVehnä on yksi hyvä lisäsyy poiketa Paahtimossa.

🍺🍺🍺🍺
Vakka-Suomen Panimo Osakeyhtiö, Uusikaupunki
Alk. 5,2 % vol. 

Prykmestar KahviVehnä tulee Alkon valikoimiin torstaina 18.10.2018.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti