Porvoon Paahtimo ja Vakka-Suomen Panimo julkistivat maanantaina 15.10. uuden, aiempaa vahvemman, Paahtimon kahvilla maustetun KahviVehnä -oluen.
Vakka-Suomen Panimon ja Porvoon Paahtimon yhteistyö sai alkunsa kun
Ravintoloitsija Antti Soivio löysi Vakka-Suomen Panimon kahvistoutin ja ehdotti yhteistyötä, ravintolajohtaja Linda Pokki muisteli.
Yleensä kahvilla maustetut oluet ovat tummia ja vahvoja stouteja, myyntipäällikkö Janne Mikkola totesi. Usein festareilla ihmetystä asiakkaissa herättää se, että näin vaaleassa oluessa voi maistua kahvi.
Panimomestari Jani Vilpas paljasti kahvilla maustetun oluen valmistusprosessia sen verran, että kahvi lisätään olueen kylmäuuttamalla. Valmistusmenetelmä estää kahvirasvan päätymisen lopputuotteeseen.
KahviBock ja SuklaaKahvi ovat myös Prykmestar -oluita, joiden valmistuksessa Paahtimon kahvia on käytetty.
Lauantaina 20.10.2018 Paahtimossa vietetään Tap takeover -tapahtumaa ja silloin hanoista löytyy kaikkiaan viisi erilaista Vakka-Suomen Panimon tuotetta.
Maistelussa oli myös SuklaaKahvi -olut. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti