torstai 6. syyskuuta 2018

HARTWALL

Hartwallin syksyn 2018 uutuustuotteina LAHDEN ERIKOIS PALE ALE, LAHDEN ERIKOIS OKTOBERFEST sekä AURA TUMMA

 

LAHDEN ERIKOIS PALE ALE

Hartwallin tuotannon ensimmäinen Pale Ale on väriltään vaalean meripihkan sävyinen. Vaalea vaahto on kermaisen tiivis ja kestävä. Tuoksussa odotetusti trooppisten hedelmien aromeja, aprikoosia ja sitrusta. Suutuntuma raikas, humalanarominen (humalat Green Bullet, Melon ja Mosaic). Mallas maistuu myös, joten katkerohumalointi on tehty hallitusti. Jälkimaun pieni havunneulasten pisto yllyttää ottamaan lasista uuden suullisen. Mainio askel isolta panimolta hieman erikoisempien makujen suuntaan, vaikka tuskin tämä olutentusiasteja säväyttää.
🍺🍺🍺🍺
 Hartwall, Lahti
Alk. 5,4 % vol
EBU 30
EBC 22

 LAHDEN ERIKOIS OKTOBERFEST

Kirkas kullankeltainen väri. Vaalea, tiivis ja kestävä vaahto. Tuoksu täyteläisen maltainen, mitä Hallertauer Tradition ja Spalter Select -humalien tuottama hieman voimainen aromi täydentää. Suutuntumassa ollaan jokseenkin humalan ja maltaan balanssissa, ja hiilihapon kohtuullinen määrä tukee helppoa juotavuutta. Jälkimaun voimaisuus kuuluu tyyliin. Perinteinen täysmallaspohjahiivaolut maistuu välillä happamien ja katkerien sourien ja ipojen tilalla mainiosti. Makkarat ja lihapadat pöytään, ruokajuoma on tässä!
🍺🍺🍺 1/2
Hartwall, Lahti
Alk. 5,1 % vol
EBC 14
EBU 22

AURA TUMMA

Lähes musta, punaiseen siftaava väri. Vaalean beessi, pehmeän kermamainen vaahto kestää pitkään. Maltainen, hieman pähkinäinen tuoksu. Suutuntumassa maltaisuus etualalla, humalan katkerot pysyvät taustalla ja matala hiilihappo helpottaa juotavuutta. Maku lähentelee tummia tšekkilagereita, joka luettakoon tumman Auran ansioksi. Pitkässä makean maltaisessa jälkimaussa kevyt suklainen tuntuma. Monikäyttöinen, ruoka- ja seurusteluolut.
🍺🍺🍺 1/2
Hartwall, Lahti
5,2 % vol.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti