keskiviikko 21. marraskuuta 2018

SINEBRYCHOFF JOULUOLUT 2018

Sinebrychoffin jouluolutta on tehty vuodesta 1987. Viimeiset yksitoista vuotta jouluoluiden maltaat on hankittu yhdeltä tilalta, jonka ohrasadon on mallastamo Viking Malt auditoinut ja siten varmistanut maltaan laadun. Tämän vuoden oluiden maltaat tulevat Hausjärveltä, Viitalan tilalta. Jouluolutta voi ostaa kahtena vahvuutena, ruokakaupoista 4,5-prosenttisena ja Alkosta 6,0-prosenttisena. 

Ruokakauppavahvuinen Jouluolut on väriltään tumman punaruskea. Vaalea vaahto, paahtuneen maltainen tuoksu. Kevyehkössä suutuntumassa rouhean maltaisuuden lisänä humalankatkerot, joita hiilihappo nostaa esiin. Pitkähkö jälkimaku, josta löytyy hiven pähkinää. Joulupöydässä toimii mainiosti ruokajuomana ja myös saunaoluena jouluaaton löylyissä. 
🍺🍺🍺1/2
Alk. 4,5 % vol. 
EBU 20
EBC 40
KV 12,2 % Plato
 
 

Alkon hyllyistä löytyvä Jouluolut on väriltään samankaltainen punaruskea kuin miedompi veljensä. Kermamainen vaahto jää hyvin paikalleen. Tuoksussa pehmeää, makeaa maltaisuutta. Suutuntumassa maltaisuutta enemmän ja katkeroa vähemmän, juotavuus kohdallaan. Jälkimaku saa tarpeellista piristystä hallitusta ja hillitystä humalankatkerosta. Täyteläinen wieniläistyylinen joulun ja talviajan olut. 
🍺🍺🍺🍺
Alk. 6,0 % vol. 
EBU 21
EBC 45
KV 14 %Plato

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti