keskiviikko 20. toukokuuta 2020

KUKKOA KEHIIN, KESÄJUOMIA LAITILASTA

Tarjolla ihka uutta sekä tuttua ja turvallista

 

Aloitetaan alkoholittomilla


KUKKO IPA ALKOHOLITON

Kaunis punaruskea väri. Runsas kuohkea ja kestävä vaahto. Tuoksu lupaavan maltainen ja maltaisuus jatkuu rouheana suutuntumassa. Lisäksi humalankatkerot ryydittävät makua oikeaan suuntaan. Jälkimaussa pientä kitkeryyttä, mutta ei niin häiritsevästi kuin suurimmassa osassa alkoholittomia oluita. Luonteva lounasolut. 
🍺🍺🍺🍺
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas, Laitila
Alk. 0,3 % vol.
 
 
 
 
KUKKO PILS ALKOHOLITON
 
  Vaaleankeltainen kirkas ulkonäkö ja väri. Mallasta ja humalaa tasapäisesti tuoksussa. Samalla konseptilla mennään myös suutuntumassa. Suunmukainen mallasjuoma, mutta olennainen eli alkoholi puuttuu ja sen myötä liki kaikki. Talkoojuomana toki toimii ja varmasti sammuttaa janon. Pilsmäisyyttä en oikein löydä, ehkä 60-luvun pilsneriin voisi kuitenkin verrata ja ne kitkerät litkut tämä voittaa 6-0. 
🍺🍺🍺
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas, Laitila
Alk. 0,3 % vol.
 
 
 
 CITRA HUMALAVESI
 Kevään uutuusoivallus Laitilan Wirvoitusjuomatehtaalta on humalalla ryyditetty vesi. Vesi on tietenkin kirkasta. Citra-humala antaa vedelle hauskan koivunlehden aromin ja suutuntuman perusteella voisi kuvitella juovansa hiilihapotettua koivun mahlaa. Hiilihappo on sopivalla tasolla ja humalavesi on kaloriton helposti juotava janojuoma. Veden arviointiin en oluttuoppeja tuhlaa. 😇
 
 

Alkoholilliset

 KUKKO IPA
Uusi pakkaus, vanha hyvä tuote. Kuparinen, punaruskea väri. Kestävä vaalea vaahto. Tuoksussa tuttua katkeroa ja hedelmäisyyttä. Suutuntuma rouhean maltaisia ja keskitason katkeroista makuja jotka kuljettavat tasapainoiseen jälkimakuun, missä mallas edelleen etualalla ja miellyttävän kuiva loppunousu yllyttää ottamaan olutta uuden suullisen. Siinä kiteytyy hyvän oluen taika!
🍺🍺🍺🍺
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas, Laitila
Alk. 5,5 % vol. 
EBU 65
EBC 21
KV 13,2 P° 


MISSISSIPPI STEAM IPA
Vaalean meripihkankeltainen väri. Ohuehko vaalea vaahto pysyttelee mieluiten lasin reunoilla. Hedelmäinen tuoksu. Maltainen, mutta samalla raikas suutuntuma tekee oluesta monikäyttöisen jota nauttii mielellään sellaisenaan tai ruokajuomana. Karamellimaltaan makeus pysyy pääosassa jälkimakuun asti, kuitenkin jenkki- ja aussihumalien hedelmäisyyden voittaessa kalkkiviivoilla. Mississippi on LWT:n vanhempaan sortimenttia ja hyvä, että se on jälleen viritetty tuotantoon. 
🍺🍺🍺1/2
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas, Laitila
Alk. 5,0 % vol.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti